• Bakaláři
Zahájení školního roku

Zahájení školního roku

Začátek školního roku bývá i v naší škole poměrně hektickým obdobím. Na tomto místě najdete některé informace, které se vám snad budou v prvních týdnech vyučování hodit ;-)

Informaci o termínu individuální hodiny získávají stávající žáci od svých vyučujících, noví žáci telefonicky.

V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte informovat telefonicky v kanceláři na čísle 311 611 888, ať se při první hodině úspěšně shledáte se svým učitelem;-)

Kromě individuální hodiny docházejí všichni žáci také na hudební nauku nebo kolektivní předměty ve vyšších ročnících. Aktuální rozvrh hudebních nauk a kolektivních předmětů naleznete v sekci Rozvrhy.

Žáci prvních 3 ročníků I. stupně docházejí na některou z hodin hudební nauky, na nauku se žáci přihlásí přímo na dané hodině ke konkrétnímu vyučujícímu.

Žáci od 4. ročníku I. stupně si volí z nabídky kolektivních předmětů. Žáci 6.-7. ročníku I. stupně absolvují minimálně 2 hodiny kolektivního předmětu (buď volí předmět, který trvá 1,5 hodiny nebo 2 předměty po 45 minutách). Dvouhodinové předměty jsou samozřejmě přístupné i pro žáky ostatních ročníků. Na hodiny kolektivní výuky se přihlásíte přímo na dané hodině ke konkrétnímu vyučujícímu.

Část kolektivních předmětů je zcela otevřená. Můžete rovnou přijít do hodiny podle rozpisu. Budeme rádi, když v prvních týdnech školy vyzkoušíte i více předmětů a najdete si ten, který vám nejvíce padne.

Část kolektivních předmětů není otevřená, to se týká typicky kapel. Pokud se chcete zapojit do některé kapely, sboru nebo orchestru, dejte to vědět vašemu učiteli individuálního předmětu. Pokusíme se pak vybrat takovou kolektivní hodinu, která vám bude nejvíce sedět.

Těšíme se na vás!

Vaše ZUŠka Lidinská