• Bakaláři
Hudební mazec 2012

Hudební mazec 2012

Devátý hudební mazec 2012 se konal v SD Plzeňka ve čtvrtek 12. dubna 2012 v 8:00, 10:00 a 12:00 hodin

Host: Iva Pazderková

Vystoupili: Dechová sekce Bedřicha Šmardy (Ondřej Kapalín, Ema Horká, Valerie Mistrová, Kateřina Bělohoubková, Vítek Perdok),Veronika a Barbora Marečkovy, Lentilky Taťany Bočkové, Inversion, Monika Štochlová a Andrea Krubnerová, SUKUBA, Vojtěch Borusík, Štěpánka Suková, Tadooba Šárky Pexové, Menriot, Václav Křeček, Jaroslav Staněk, Jan Prokš, Jiří Brodina, reper Juky MC, Petr Tichý, Markéta Podhajská, Milan Zelený, Tereza Rajnincová, Šárka Pexová, Jan Lstibůrek, Kirill Yakovlev, Harmy, Illya Pavlov, Radek Havlíček, Iveta Wolfová a Petr Ježek s Crazy Breakers…

Plzeňka zase praskala ve švech... a krátce po osmé hodině (ráno!) to vypuklo. Flétny, trumpety, klarinety, taky bubny, kytary, baskytary, nesmím zapomenout na piano a hlavně na zpěv: Malí i velcí zpěváci potěšili nejen mě báječnými výkony. A to jsem všechno slyšel narozdíl od běžného návštěvníka třikrát - a nepřestalo mě to bavit ani potřetí. Zvlášť když mě pokaždé spolehlivě rozesmála Iva Pazderková.

Strašně bych přál všem účinkujícím, aby měli příležitosti ukázat se před tak početným publikem co nejčastěji. Aby žili hudbou celý rok, vymýšleli písničky, zkoušeli ráno, večer, v noci. Aby měli chuť na sobě pracovat a růst. A jsem přesvědčen, že ten opravdu světový hit jednoho dne přijde!

Díky všem za skvělý zážitek,

PT

Klikněte si na záznam z živého vystoupení - písničky (které nejsou na CD) si poslechněte tak, jak zazněly živě na Mazci:

  • Set Fire To The Rain - zpívá Štěpánka Sukovázp
  • California Dreaming - sólo Iva Pazderkováv
  • Černá růže - zpívá Vašek Křeček
  • Invocation Bobbyho McFerrina pro Tadoobu upravila Šárka Pexová
  • Happyending - Monika Štochlová a Tereza Grub

Soubory ke stažení


Fotogalerie

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto